«Εξοικονομώ-2021»

Την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου προβλέπεται να ανοίξει η πλατιφόρμα του «νέο εξοικονομώ». Στην ιστοσελίδα θα μπορείτε να καταθέσετε αιτήσεις για μονοκατοικίες, πολυκατοικίες και μεμονωμένα διαμερίσματα. Πατήστε εδώ για να δείτε αν πληρείτε τα κριτήρια συμμετοχής του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ».

Το δημοφιλές αυτό πρόγραμμα άλλαξε σε σχέση με τα προϋγούμενα χρόνια, καθώς είναι πιο κοινωνικά ευαίσθητο, πιο δίκαιο και πιο αποδοτικό. Μεταξύ των σημαντικότερων διαφορών είναι η κατάργηση της χρονικής ιεράρχησης των αιτήσεων και η δημιουργία λίστας επιλαχόντων. Διαθέτει προϋπολογισμό ύψους 632 εκατομμυρίων και δίνει την δυνατότητα υποβόλης των αιτήσεων συμμετοχής και των απαραίτητων δικαιολογητικών  εντός 50 ημερών από την ημερομηνία έναρξης του προγράμματος.

Η Aelia Power αποτελεί εγκεκριμένο προμηθευτή του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» και αναλαμβάνει την υλοποίηση δράσεων του προγράμματος που αφορούν την αναβάθμιση συστημάτων ψύξης/θέρμανσης και παροχής ζεστών νερών χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τις καλύτερες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και μέσω του προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ».