Ενδοδαπέδια1

Το έργο προμήθειας και εγκατάστασης ολοκληρωμένου συστήματος ενδοδαπέδιας θέρμανσης με προϊόντα του κορυφαίου γερμανικού οίκου REHAU υλοποίησαν τα εξειδικευμένα συνεργεία της Aelia Power σε μεζονέτα 110 τ.μ. στην Αθήνα. Στο συγκεκριμένο ακίνητο υλοποιείται ανακαίνιση και η Aelia Power έχει αναλάβει παράλληλα την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος θέρμανσης με την εγκατάσταση λέβητα Φυσικού Αερίου τεχνολογίας συμπύκνωσης.

Για την υλοποίηση του έργου της ενδοδαπέδιας θέρμανσης χρησιμοποιήθηκαν πλάκες κόμβων Varionova με θερμομόνωση χαμηλού προφίλ, έτσι ώστε το συνολικό ύψος της κατασκευής, μαζί με το θερμομπετόν να μην ξεπεράσει το ύψος του αρχικού δαπέδου. Για την ορθή λειτουργία του συστήματος τοποθετήθηκε πλαϊνή προστατευτική ταινία και παράλληλα δημιουργήθηκαν οι κατάλληλοι αρμοί διαστολή. Για την υλοποίηση της ενδοδαπέδιας χρησιμοποιήθηκαν σωλήνες RAUTHERM Speed, με τις οποίες δημιουργήθηκαν 7 βρόγχοι θέρμανσης στον 1ο όροφο και 5 βρόγχοι θέρμανσης στον 2ο όροφο, εξασφαλίζοντας την ομοιογενή κατανομή των φορτίων θέρμανσης σε όλους τους χώρους της μεζονέτας. Για την συλλογή των βρόγχων τοποθετήθηκαν συλλέκτες της REHAU εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα παροχόμετρα που θα επιτρέψουν την σωστή ρύθμιση της κυκλοφορίας του νερού στο σύστημα της ενδοδαπέδιας θέρμανσης. Με την τοποθέτηση 2 ξεχωριστών ελεγκτών (θερμοστάτες) σε κάθε όροφο οι ιδιοκτήτες θα έχουν την δυνατότητα να ελέγχουν ξεχωριστά την θερμοκρασία κάθε ορόφου.

Το έργο της θέρμανσης αναμένεται να ολοκληρωθεί την τοποθέτηση λέβητα Φυσικού Αερίου τεχνολογίας συμπύκνωσης μοντέλο Chaffoteaux Pigma Advance 25, που θα αναλάβει παράλληλα και την τροφοδοσία των Ζεστών Νερών Χρήσης στην κουζίνα και τα μπάνια της μεζονέτας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικονωνείστε μαζί μας