επιδότηση φυσικού αερίου

Ένα νέο πρόγραμμα επιδότησης της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου για διαμερίσματα, μονοκατοικίες και πολυκατοικίες ανακοίνωσε στις 19/7/2022 η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΔΑ Αττικής, όσοι υπογράψουν σύμβαση σύνδεσης στο δίκτυο φυσικού αερίου μπορούν να ωφεληθούν με επιδότηση 600 ευρώ για αυτόνομη θέρμανση διαμερίσματος ή μονοκατοικίας και με 600 έως 3.500 ευρώ για κεντρική θέρμανσης πολυκατοικίας, ανάλογα την εγκατεστημένη ισχύ του λέβητα. Η συγκεκριμένη επιδότηση, καλύπτει μέρος του συνολικού κόστους της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου, προς αντικατάσταση του υφιστάμενου συστήματος θέρμανσης άλλης μορφής ενέργειας. Η αίτηση επιδότησης θα πρέπει να συνοδεύεται από την υπογραφή Σύμβασης Σύνδεσης και υποβολή φωτοτυπίας αστυνομικής ταυτότητας, μαζί με υπεύθυνη δήλωση/αίτηση ένταξης στο πρόγραμμα επιδότησης, ενώ για την περίπτωση του μεμονωμένου διαμερίσματος απαιτείται επιπλέον ένα φωτοαντίγραφο πρόσφατου εκκαθαριστικού λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος της κατοικίας.

Η Aelia Power αναλαμβάνει όλη την διαδικασία υποβολής της αίτησης για την τοποθέτηση μετρητή και διεκπεραίωσης του φακέλου των απαραίτητων δικαιολογητικών, αλλά και την υποβολή της απαραίτητης μηχανολογικής μελέτης προκειμένου να υλοποιηθεί η εσωτερική εγκατάσταση φυσικού αερίου, σύμφωνα με τους υφιστάμενους κανονισμούς. Τηλεφωνήστε μας άμεσα ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε χωρίς κανένα κόστος, μελέτη του χώρου σας και να σας καταθέσουμε την οικονομική μας προσφορά.

Προσφορά Εγκατάστασης

Προσφορά Εγκατάστασης Θέρμανσης με Φυσικό Αέριο. 

Η Aelia Power, ετοίμασε για εσάς μια Super προσφορά, προσπαθώντας να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους στην απόκτηση Αυτόνομης θέρμανσης, ώστε να απαλλαγείτε από το πετρέλαιο και να απολαύσετε με αυτονομία τα οφέλη του φυσικού αερίου και κυρίως οικονομικά την θέρμανση και τα ζεστά νερά χρήσης στο διαμέρισμα σας. Και όλα αυτά με δυνατότητα πληρωμής σε 10 άτοκες δόσεις, με χρήση πιστωτικής κάρτας.

εγκατάσταση φυσικού αερίου aelia power

Προσφορά Εγκατάστασης Αυτονομίας

Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου σε Διαμέρισμα ή Μονοκατοικία από 1.690 €.
Με ενδιαφέρει

Μελίσσια: 210-6139966

Καλέστε μας για δωρεάν αυτοψία, προμελέτη και οικονομική προσφορά.

Νέα Σμύρνη: 211-4184100

Καλέστε μας για δωρεάν αυτοψία, προμελέτη και οικονομική προσφορά.

info@aeliapower.gr

Στείλτε μας email ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.