2165165

Η LG λίγα χρόνια μετά την πετυχημένη παρουσίαση της σειράς αντλιών θερμότητας Therma V R32 Monobloc, προσθέτει μία ανανεωμένη εκδοχή της συγκεκριμένης έκδοσης στον κατάλογο προϊόντων της, χαρακτηρίζοντας την ως LG δεύτερης γενιάς R32 Monobloc series. Η συγκεκριμένη σειρά χαρακτηρίζεται από ησυχία και κυριαρχία (silence and supreme). Μειωμένο ύψος θορύβου και καλύτερη απόδοση σε μία λύση εξοικονόμισης ενέργειας.

Η καινούργια σειρά διαθέτει ανανεωμένες λειτουργίες και εξαρτήματα, τα οποία βελτιώνουν κατακόρυφα την απόδοση της αντλίας. Συγκεκριμένα, οι αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν είναι οι εξής:

  1. Αλλαγή του διακόπτη ροής νερού σε σένσορα ροής νερού. Αντικαθιστώντας τον διακόπτη με τον αισθητήρα διαθέτουμε περίσσοτερες πληροφορίες σχετικά με την ροή του νερού στην αντλία θερμότητας που αξιοποιούνται για την καλύτερη λειτουργία της.
  2. Αλλάγη του μετρητή πίεσης του νερού σε αισθητήρα πίεσης του νερού. Ο αισθητήρας μας προσφέρει ένα ψηφιακό σύστημα συλλογής πληροφορίων σχετικά με την πίεση του νερού και το πως επιδράει στην αντλία.
  3. Τροποποίηση του πτερύγιου ψύξης του μηχανισμού της αντλίας και τοποθέτηση ηχομόνωσης για αθόρυβη λειτουργία της αντλίας.
  4. Τοποθέτηση προστατευτικής ασπίδας στον συμπιεστή της αντλίας.

Η LG THERMA V R32 Monobloc, είναι μια ολοκληρωμένη λύση θέρμανσης και εξοικονόμισης ενέργειας. Διαθέτει τον καινοτόμο και φιλικό προς το περιβάλλον συμπιεστή R1 και ψυκτικό μέσο R32, που μπορεί να λειτουργήσει σε εξαιρετικά κρύες θερμοκρασίες περιβάλλοντος ακόμα και στους -15℃ και παράγει νερό θερμοκρασίας έως 65 °C.

Η εγκατάσταση της αντλίας θερμότητας ήταν και θα είναι ιδιαίτερα εύκολη και απλή με την νέα σειρά. Με την εργονομική της σχεδίαση, τόσο τα υδραυλικά, όσο και τα ψυκτικά τμήματα της αντλίας περιέχονται στο ίδιο σασί και με αυτό τον τρόπο αποτρέπουμε τις επιπλέον εργασίες σύνδεσης σωληνώσεων ψυκτικού μέσου. Τα κατασκευαστικά στοιχεία του μοντέλου Monobloc (όπως ο συμπιεστής, ο εναλλάκτης θερμότητας, οι ανεμιστήρες, κλπ), είναι ενσωματωμένα μέσα σε μια μονάδα, η οποία τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο. Αυτό προσφέρει εξοικονόμηση χώρου και απευθείας σύνδεση με το σύστημα νερού.

Η Aelia Power με την πολυετής εμπειρία της και τα καταρτισμένα συνεργεία εξειδικευμένων τεχνικών, αναλαμβάνει την άμεση υλοποίηση εγκαταστάσεων αντλιών θερμότητας, είτε πρόκειται για νέες κατοικίες, είτε για την αναβάθμιση υφιστάμενων κατοικιών. Επικοινωνήστε μαζί μας, προκειμένου να σχεδιάσουμε μαζί σας την καλύτερη λύση εξοικονόμησης ενέργειας για το σπίτι σας, με δωρεάν αυτοψία του χόρου σας και οικονομική προσφορά του έργου.