φωτοβολταϊκά net metering

Φωτοβολταϊκά στη Στέγη

Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα επιχορήγησης «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη». Το πρόγραμμα επιδοτεί την εγκατάσταση οικιακού διασυνδεδεμένου συστήματος Φωτοβολταϊκού (net metering) με μπαταρίες αποθήκευσης.  

Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να βρείτε τα ποσοστά επιδότησης και τα ανώτατα ποσά ανά κατηγορία.

Πίνακας 1: Ποσοστά Επιδότησης 

Ποσοστά επιδότησης φωτοβολταικά στη στέγη

 Πίνακας 2: Ανώτατα Ποσά Επιδότησης

Ποσά επιδότησης φωτοβολταϊκά στη στέγη
 

Οι αιτήσεις επιχορήγησης για το πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους μέχρι την 30ή Ιουνίου 2024 ή μέχρι την κάλυψη όλων των διαθέσιμων πόρων ανά κατηγορία. Η υποβολή των αιτήσεων καθώς και η έγκρισή τους γίνονται άμεσα, γρήγορα κι αυτοματοποιημένα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΔΕΔΔΗΕ (pvstegi.gov.gr) και της χρήσης των κωδικών TAXISNET.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης επιχορήγησης είναι να έχετε υπογεγραμμένη σύμβαση σύνδεσης με τον ΔΕΔΔΗΕ για φωτοβολταϊκό σύστημα με σύστημα αποθήκευσης ενέργειας (μπαταρία).

Διαβάστε τις συχνές ερωτήσεις για το πρόγραμμα Φωτοβολταϊκά στη Στέγη

Τα εξειδικευμένα στελέχη της Aelia power αφού ακούσουν και καταγράψουν τις ανάγκες σας μπορούν να σας προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις προκειμένου να εξοικονομήσετε ενέργεια και τελικά να επωφεληθείτε οικονομικά. Τηλεφωνήστε μας άμεσα ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, προκειμένου να πραγματοποιήσουμε χωρίς κανένα κόστος, μελέτη του χώρου σας και να σας καταθέσουμε την οικονομική μας προσφορά.