Φωτοβολταϊκά Συστήματα Net Metering

Φωτοβολταϊκά Συστήματα Net Metering

Αυτοπαραγωγή Ρεύματος Με Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Συστήματος

Αυτοπαραγωγή Ρεύματος Με Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Συστήματος (Net Metering)

Το Net Metering, είναι η αυτοπαραγωγή ρεύματος με εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος, που στην συνέχεια γίνεται συμψηφισμός της παραγόμενης ενέργειας, με την ενέργεια που καταναλώνεται.

Το πρόγραμμα του Νet Μetering είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τον επενδυτή, αφού ο ενεργειακός συμψηφισμός υπολογίζεται σε επίπεδο kWh (σε αντίθεση με τα διασυνδεδεμένα όπου η σύμβαση σύνδεσης υπολογίζεται με συγκεκριμένη τιμή σε €) οπότε δεν υπάρχουν φόροι ή άλλες πρακτικές που να μπορούν να μειώσουν τα οφέλη της επένδυσης. Πρόσθετα η όποια αύξηση στην τιμολογιακή πολιτική των εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας δεν επηρεάζει το σύστημα, καθιστώντας τον επενδυτή ουσιαστικά ανεξάρτητο των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας! Επίσης σε τυχόν αυξήσεις της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας, μειώνεται αντίστοιχα ο χρόνος απόσβεσης της επένδυσης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει:

Net Metering με 100% χρηματοδότηση

Η Aelia Power σας δίνει τώρα την δυνατότητα να απεξαρτηθείτε από τους λογαριασμούς της ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς να εκταμιεύσετε κεφάλαια για την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος net metering.

Σας προσφέρει Green καταναλωτικό δάνειο με ανταγωνιστικό σταθερό επιτόκιο και με διάρκεια από 6 έως 120 μήνες και με μηνιαία δόση όση ένας λογαριασμός της ηλεκτρικής ενέργειας, που θα σταματήσετε να πληρώνετε.

Εκμεταλλευτείτε τις ανταγωνιστικές μας προσφορές, ξενοιάστε από τους λογαριασμούς ηλεκτρικής ενέργειας και αφήστε τον ήλιο να “δουλεύει για εσάς”.  

Επικοινωνήστε  μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα φωτοβολταικό σύστημα, που θα παράγει σε ετήσια βάση τόσο ρεύμα όσο καταναλώνετε, ώστε να μειώσετε στον μέγιστο βαθμό τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος. Καλέστε τώρα στο 210 6139966 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για δωρεάν μελέτη και οικονομική πρόταση ολοκληρωμένης λύσης Net Metering.

Πρόγραμμα Φωτοβολταϊκά στη Στέγη

Η Aelia Power, εξειδικευμένη εταιρεία εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων, αναλαμβανει όλη τη διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα “Φωτοβολταϊκά στη Στέγη” με ειδικά διαμορφωμένα οικονομικά πακέτα προμήθειας και εγκατάστασης

Μελίσσια: 210-6139966 Ν.Σμύρνη: 211-4184100

Καλέστε μας για οικονομική προσφορά.

info@aeliapower.gr

Στείλτε μας email ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας.
Ενδεικτικές τιμές πακέτων Net Metering

3,64KWp 1Φ

6.300 € + ΦΠΑ ή 143€ / Μήνα

3,64KWp 1Φ

3,64KWp ολοκληρωμένο σύστημα μονοφασικό που παράγει μέχρι 5.800KWh ανά έτος. Τιμή προσφοράς: μόνο 6.300€ με την εγκατάσταση χωρίς τον Φ.Π.Α.
Περισσότερα

6,37KWp 3Φ

8.700 € + ΦΠΑ ή 199€/Μήνα

6,0KWp 3Φ

6,37KWp ολοκληρωμένο σύστημα τριφασικό που παράγει μέχρι 10.000KWh ανά έτος. Τιμή προσφοράς: μόνο 8.700€ με την εγκατάσταση χωρίς τον Φ.Π.Α.
Περισσότερα

10,0KWp 3Φ

11.900 € + ΦΠΑ ή 269€/Μήνα

10,0KWp 3Φ

10,0KWp ολοκληρωμένο σύστημα τριφασικό που παράγει μέχρι 16.000KWh ανά έτος. Τιμή προσφοράς: μόνο 11.900€ με την εγκατάσταση χωρίς τον Φ.Π.Α.
Περισσότερα

Οι τιμές ανά μήνα αφορούν 100% χρηματοδότηση μέσω «GREEN Καταναλωτικού Δανείου» με σταθερό επιτόκιο και αποπληρωμή σε 6 έτη (72 μηνιαίες δόσεις)

Για συστήματα από 15kWp έως 1.000kWp

επικοινωνήστε μαζί μας για μια ολοκληρωμένη μελέτη και προσφορά.
Σχετικά Έργα
Σχετικά Άρθρα
Όλες οι Υπηρεσίες