Φωτοβολταϊκά Συστήματα Net Metering

Φωτοβολταϊκά Συστήματα Net Metering

Αυτοπαραγωγή Ρεύματος Με Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Συστήματος

Αυτοπαραγωγή Ρεύματος Με Εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Συστήματος (Net Metering)

Το Net Metering, είναι η αυτοπαραγωγή ρεύματος με εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος, που στην συνέχεια γίνεται συμψηφισμός της παραγόμενης ενέργειας, με την ενέργεια που καταναλώνεται.

Το πρόγραμμα του Νet Μetering είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τον επενδυτή, αφού ο ενεργειακός συμψηφισμός υπολογίζεται σε επίπεδο kWh (σε αντίθεση με τα διασυνδεδεμένα όπου η σύμβαση σύνδεσης υπολογίζεται με συγκεκριμένη τιμή σε €) οπότε δεν υπάρχουν φόροι ή άλλες πρακτικές που να μπορούν να μειώσουν τα οφέλη της επένδυσης. Πρόσθετα η όποια αύξηση στην τιμολογιακή πολιτική των εταιρειών παροχής ηλεκτρικής ενέργειας δεν επηρεάζει το σύστημα, καθιστώντας τον επενδυτή ουσιαστικά ανεξάρτητο των τιμών της ηλεκτρικής ενέργειας! Επίσης σε τυχόν αυξήσεις της τιμής της ηλεκτρικής ενέργειας, μειώνεται αντίστοιχα ο χρόνος απόσβεσης της επένδυσης.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα παρέχει:

Από την Aelia Power το πρώτο μεγαλύτερο Φωτοβολταϊκό Σύστημα Net Metering στην Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις της Unilever στο Σχηματάρι Αττικής, 499.80KWp :

Τι έγραψαν τα ενεργειακά sites για το έργο:

Επικοινωνήστε  μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα φωτοβολταικό σύστημα, που θα παράγει σε ετήσια βάση τόσο ρεύμα όσο καταναλώνετε, ώστε να μειώσετε στον μέγιστο βαθμό τον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας ρεύματος. Καλέστε τώρα στο 210 6139966 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για δωρεάν μελέτη και οικονομική πρόταση ολοκληρωμένης λύσης Net Metering.
Ενδεικτικές τιμές πακέτων Net Metering

5,0KWp 1Φ

6.370 € Με τοποθέτηση. Δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

5,0KWp 1Φ

5,0KWp ολοκληρωμένο σύστημα μονοφασικό που παράγει μέχρι 8.000KWh ανά έτος. Τιμή προσφοράς: μόνο 6.390€ με την εγκατάσταση χωρίς τον Φ.Π.Α.
Περισσότερα

6,0KWp 3Φ

7.690 € Με τοποθέτηση. Δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

6,0KWp 3Φ

6,0KWp ολοκληρωμένο σύστημα τριφασικό που παράγει μέχρι 9.600KWh ανά έτος. Τιμή προσφοράς: μόνο 7.690€ με την εγκατάσταση χωρίς τον Φ.Π.Α.
Περισσότερα

10,0KWp 3Φ

9.600 € Με τοποθέτηση. Δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

10,0KWp 3Φ

10,0KWp ολοκληρωμένο σύστημα τριφασικό που παράγει μέχρι 16.000KWh ανά έτος. Τιμή προσφοράς: μόνο 9.600€ με την εγκατάσταση χωρίς τον Φ.Π.Α.
Περισσότερα

Για συστήματα από 15kWp έως 1.000kWp

επικοινωνήστε μαζί μας για μια ολοκληρωμένη μελέτη και προσφορά.
Σχετικά Άρθρα
Όλες οι Υπηρεσίες